Hloubková regenerace vlasů 18.12.2013

Nosíte prodloužené vlasy a chcete jim věnovat zvýšenou péči, aby vydržely dlouho krásné, lesklé, hebké a nezacuchávaly se? Pak pro Vás máme několik tipů na speciální kosmetické přípravky, které dopomohou k dlouhé životnosti prodloužených vlasů a budou šetrně pečovat i o Vaše vlastní vlasy.

Je třeba si uvědomoit, že prodloužené vlasy jsou již jednou ustřižené, tedy mrtvé a tím pádem potřebují dodávat hydrataci, aby vypadaly zdravě a hezky. Standartními pomocníky by se tak měly stát kvalitní profesionální šampony a kondicionéry (ne z drogerie). Alespoň jednou týdně však doporučujeme použít hloubkovou masku nebo vlasovou kúru. Osvědčenou kúrou, jenž dodá vlasům vitalitu, lesk, regeneruje je a zlepšuje jejich strukturu je Goldwell Kerasilk Ultra Rich Care. Jde o přípravek zjemňující vlasy - ty pak budou hebké, budou krásně pohyblivé, nebudou se pramínkovat a budou prostě vypadat na jedničku! Ideální je samozřejmě použití v kombinaci se šamponem ze stejné řady. Kúru můžete nechat působit třeba i hodinu a pro zvýšení účinku vlasy zabalte do alobalu.

Další hloubkovou péčí jsou přípravky z řady Fiberceutic od Loreal Professionnel. Zde je nutné zkombinovat aplikaci speciálního séra a masky. Účinky jsou ihned viditelné, ale především na dotek poznáte velký rozdíl, vlasy jsou hebké, zacelené, sametově jemné, ale největší výhodou je, že tento účinek přetrvává ve vlasu po několik umytí. Poté můžete kúru znovu opakovat.

Již dříve jsme psali o blahodárném vlivu nejrůznějších vlasových olejíčků. Jsou ale tací, kterým vyhovují přípravky jiného složení, které vlasy tolik nezatěžují a plní úkol stejně jako olejíčky. Proto doporučujeme například Goldwell Kerasilk Anti - Frizz Serum, tento malý přípravek zvládá spoustu věcí najednou. Jde o ochranu barvy před vyblednutím, tepelnou ochranu vlasů, vyhlazení vlasového vlákna a dodává lesk. Můžete použít do celých délek, nebo pouze do konečků. Zázrakem v péči o vlasy je pak nepochybně vlasové hedvábí Biosilk, stačí použít jen malé množství a výsledky jsou perfektní. Vlasy jsou měkké, snadno upravitelné, a při dlouhodobé aplikaci brání ztrátě vlhkosti z vlasu. Opět se nanáší do délek a především konečků.

Je na každém, aby zvážil zda chce do kvalitní kosmetiky investovat. V každém případě péče se projeví nejen na prodloužených vlasech, které Vám tak vydrží velmi dlouho, ale i na Vašich vlastních vlasech. A ty se Vám pak odvděčí tím, že budou jemné, zdravé a budou rychleji růst.


Zpět na seznam novinek