Proměny s clip in vlasy 19.10.2015

Krásný dobrý den, naše milé zákaznice,

chtěli bychom Vás informovat o naší dlouhodobé spolupráci s agenturou 1newmodel, o které jsme se zmiňovali již dříve především v souvislosti s finalistkou České miss roku 2012 Veronikou Hladíkovou, jenž využívá na společenské akce a focení naše clip in vlasy a velmi si je oblíbila.

Nyní Vám chceme ukázat několik fotografií, na nichž jsou krásně vidět proměny modelek před a po aplikaci clip in vlasů. Samy uvidíte, že clip in mohou opravdu nosit všechny ženy a dívky s jakýmkoliv typem a barvou vlasů.

1. K první proměně byly využity clip in v délce 50cm a můžete na ní vidět především to, že i když máte jednotnou barvu vlasů, tak jako modelka Veronika, nemusíte nutně hledat ideální příčesek pouze v jednotných odstínech. My jsme aplikovali vlasy ve světlém melíru, který dokonale splynul s vlastními vlasy a navíc je díky druhému odstínu krásně oživil. Modelka si tak mohla užívat změnu nejen délky, ale také barvy a to vše naprosto šetrně bez poškození svých vlasů.

2. Trápí Vás pomalu rostoucí vlasy, lámavé konečky, malý objem apod.? Domníváme se, že v tomto popisu se najdou především blondýnky, které vědí ze své vlastní zkušenosti, že zesvětlování vlasům dává poměrně dost zabrat a ty se pak v koncích ulamují a mají stále stejnou délku. Tento problém můžete rovněž vyřešit s pomocí clip in vlasů! Modelka Martina má polodlouhé vlasy, ale zatoužila po větší délce a objemu a pořídila si clip in v délce 40cm a populárním platinovém odstínu. Jak byla proměna úspěšná můžete vidět na následující fotografii.

3. Modelka Ema se rozhodla postupně přecházet ke svému vlastnímu odstínu díky metodě barvení "balayage", která je přirozenější než klasické ombré. I v tomto případě je možné k prodloužení a zahuštění vlasů použít melírek, který dokonale skryje veškeré přechody mezi vlastními a prodlouženými vlasy. Zde jsme aplikovali clip příčesky v délce 50cm a odstínu platina/světle hnědá.

4. Poslední proměna byla zaměřena na mírné prodloužení a výraznější zahuštění vlasů, které se v následné úpravě splétaly do rybího copu, proto jsme chtěli docílit super hustoty, aby byl cop širší a výrazný a na fotkách krásně vynikal. Modelce Petře jsme tedy aplikovali deluxe sadu clip in v kombinaci odstínů středně a tmavě hnědých a rovněž v délce 50cm.

Pokud se Vám naše proměny líbily a rády byste si vlasy také zakoupily, můžete to udělat přímo na tomto našem eshopu, v mailu, nebo telefonicky. Nebojte se na nás také obrátit v případě jakéhokoliv dotazu či speciálního požadavku.

Nově nabízíme také službu aplikace clip in vlasů, poradenství a možnost stylingu prodloužených vlasů.

Máte-li zájem o službu či její ceník, pište na info@hotstyle.cz nebo volejte na tel. (+420) 776 605 477.


Zpět na seznam novinek