Ofina jako módní trend! 13.05.2010

Která z nás žen se občas při pohledu do zrcadla nepozastaví nad myšlenkou, že její účes je stále stejný, všední a postrádá jakýkoli nápad?! Většinou následuje situace, kdy řešíme dilema - kadeřník versus domácí "kouzlení" ( rychlejší a levnější varianta ). V druhém případě nám v mžiku doma vzniká malý kadeřnický salón a v pohotovosti jsou barvy, šampony, tužidla, hřebeny, fény, žehličky, kulmy, laky, nůžky a mnohé další.. Bohužel, někdy i přes velkou snahu je výsledek neuspokojivý. S klidnou duší tedy vše uložte zpět do skříní, protože jeden jediný hit dokonale nahradí výše jmenované "pomocníky". Na trh právě přichází super trend - clip in ofina. Ta volně navázala na popularitu clip in setů k prodloužení nebo barevných pramínků pro oživení účesu. Princip je stejný jako u ostatních clip in vlasových doplňků. Obsahuje minimální počet clip in hřebínků (=sponek), jenž se zasunou ke kořínkům vlasů a jednodušše přiklapnou. Clip in ofina je novinka, která zcela změní výraz vašeho obličeje. Kromě toho, že odpadá manipulace s nůžkami, je tu možnost připnutí/odepnutí podle nálady, což my ženy nepochybně velmi oceníme!

Rovná, vlnitá, vyfoukaná, do čela nebo ležérně na stranu - tohle je pouze pár způsobů z mnoha, jak lze ofinu nosit. Nahlédneme-li do její historie, zjistíme, že velký boom tohoto prvku účesu nastal již v 80tých letech a také v roce 1997. Rychle si získal oblibu, která přetrvává dodnes. Letošní rok přeje zejména delším ofinám, spadajícím až do obličeje. Nicméně, fantazii se meze nekladou! Mezi obecně platné výhody ofiny patří její schopnost opticky zvětšovat oči, její slušivost a v neposlední řadě ofina ženám zralejšího věku dodává mladistvý šmrnc, jenž u sebe mohou někdy postrádat.

Clip in ofinu najdete právě nyní na našem e-shopu v kategorii produktů za zaváděcí ceny! Ofina je stejně jako naše ostatní clip-in zboží ze 100% lidských vlasů v kvalitě REMY!

Jděte s dobou s Vaší novou trendy ofinou!!!


Zpět na seznam novinek