E-shop byl spuštěn 28.12.2009

Dobrý den,

je nám potěšením představit Vám náš nový e-shop Hotstyle.cz, který se pro Vás může stát inspirací, jistou formou zábavy, ale také možností, jak si snadno, rychle a levně zakoupit módní vychytávky, jenž současná doba nabízí. Především se ale zaměřujeme na stále častěji využívanou metodu prodlužování vlasů - CLIP IN. Tato revoluční novinka byla zpočátku oblíbená zejména u hollywoodských celebrit, ale velmi rychle se rozšířila po celém světě. Není divu, vždyť má tolik pozitivních vlastností!

Osobně jsem rovněž hrdou majitelkou clip in hair a opravdu nemohu této metodě vytknout vůbec nic. Ohlasy okolí na mou náhlou proměnu byly ohromné, připevňování a úprava samotná zabírají minimum času, nemusela jsem sahat hluboko do kapsy a mluvím zde snad o jediném způsobu prodlužování, které vaše pravé vlasy nikdy nezničí! Mohu vřele doporučit. :-)

Zaujal-li vás také tento výrobek a máte zájem o koupi clip in na našem e-shopu, neváhejte! Právě nyní probíhá novoroční výprodej, takže si zboží můžete pořídit za akční ceny! Tato nabídka ale platí jen omezenou dobu.

Závěrem bych chtěla říci, že ráda odpovím na vaše dotazy, které je možné posílat na e-mail e-shopu.


Zpět na seznam novinek